Kopen Adidas NMD R1

Описание: Обсуждаем анонсы видеокарт nVidia, новых революционных технологий, а также прочего игрового и видео- оборудования. Не забываем и о конкурентах

woogn
Автор темы
woogn
Автор темы
Репутация: 0
Сообщения: 7
Зарегистрирован: 10.10.2019
С нами: 1 год

#1 woogn » 10.10.2019, 05:44

adidas Originals brengt deze week al 8 kleuren terug van hun immer populaire Adidas NMD Heren/Dames serie, maar als je op zoek bent naar iets klassiekers, dan hebben we goed nieuws voor je. De adidas NMD City Sock "Gum Pack", een populair aanbod dat teruggaat tot vorig jaar, zal op 27 april uitkomen bij geselecteerde Europese retailers. Dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat we zowel de witte als zwarte NMD City Sock-paren weer aan de staat zullen zien aankomen, maar we houden enige hoop vast dat dit daadwerkelijk gebeurt.

Изображение

Het sockfit-ontwerp van de schoen wordt geaccentueerd met gelaste 3-strepen markeringen en een essentieel lederen Adidas NMD Lage Prijs hiellipje, terwijl het wordt aangevuld met de kenmerkende boost-tooling van het merk met contrast asymmetrische pluginzetstukken aan de mediale zijde, tegengewerkt met een gegraveerd streepdetail aan de zijkant kant.

Nog een dag, nog een Adidas NMD Billiger perfect voor het komende voorjaar van 2017. Inmiddels moet u bekend zijn met de schaduw "Sun Glow" van de drie strepen. We hebben het gezien op de adidas Ultra Boost 3.0 en "Glitch Camo" -variatie van de NMD R1, maar vandaag kijken we naar een gewijzigde versie die alles draait om het simpel houden met een releasedatum gepland voor begin april 2017. Deze adidas adidas NMD R1 "Sun Glow" profiteert van een stretch-web (de perfecte middengrond tussen gaas en Primeknit) slip-on constructie met spikkels van wit in de zalmachtige roze tint.

Een van de meest gewilde releases van afgelopen weekend, de Adidas NMD R2 Verkoop komt aanstaande zaterdag op 11 maart wereldwijd uit op de gebruikelijke lijst met adidas Consortium-deelnemers. We zijn hier om de volledige lijst van winkels te markeren die zowel de adidas NMD CS2-kleuren in een verleidelijke Spring-passende marmer roze en een gedempte levensstijl zandsteen schaduw zullen opslaan om u te helpen uw kans op het krijgen van deze felbegeerde samenwerking tijdens het weekend te vergroten.

Het is meer dan waarschijnlijk dat als je dit leest, je de extreem beperkte "Zebra" adidas Yeezy Boost 350 v2 hebt gemist die vorige maand eindigde. Kopen Adidas NMD R1 Maar er is een sneaker onderweg die een waardige troostprijs kan zijn: de witte en zwart gestreepte nieuwe look voor de NMD XR1. Uitgerust met zijn eigen "Zebra" -look, heeft de schoen een wit Primeknit-bovenwerk met zwarte strepen, gedetailleerd met slechts een paar rode accenten om hetzelfde kleurenschema te voltooien als de felbegeerde Yeezy.

www.schoenenplace.com

Вернуться в «Анонсы, новинки, технологии»

Кто сейчас на форуме (по активности за 15 минут)

Сейчас этот раздел просматривают: 1 гость