Adidas Yeezy Boost 350 V2 kopen

Описание: Выбор видеокарт под конкретные цели, подбор оптимального варианта по цене и т.д.

Derosa3
Автор темы
Derosa3
Автор темы
Репутация: 0
Сообщения: 13
Зарегистрирован: 04.03.2020
С нами: 1 год 2 месяца

#1 Derosa3 » 04.03.2020, 10:22

Adidas Yeezy Boost 350 V2 kopen
Изображение

De Adidas Yeezy Boost 350 V2 Dames "Beluga 2.0" is slechts een paar weken verwijderd als een bevestigde releasedatum van zaterdag 25 november inch dichterbij. Er is bevestigd dat de Beluga 2.0 in grotere hoeveelheden zal worden uitgebracht, maar naarmate de belangstelling van de consument voor Yeezy-schoenen blijft groeien, zullen de grotere uitgiftecijfers de dingen niet gemakkelijker maken om ermee om te gaan. Vandaag biedt Stadium Goods een gedetailleerd overzicht van de grijs / oranje Beluga Yeezys; hoewel vergelijkbaar met de originele Beluga Yeezys van september 2016, hebben deze een sterkere grijze tint en hebben ze het hiellipje.

De lange YEEZY-pauze loopt ten einde, terwijl de Adidas Yeezy Boost 350 V2 Heren en de retro-geïnspireerde Yeezy Powerphase de maanden november en december gaan domineren. We weten al dat de Semi Frozen Yellow Yeezys aanstaande zaterdag 18 november komen, gevolgd door de Beluga 2.0 op zaterdag 25 november. Volgens Yeezy Mafia staat de Yeezy Powerphase op het punt om back-to-back weekends te laten vallen, evenals de grijze Yeezy Powerphase drops op 9 december gevolgd door de zwarte Yeezy Powerphase op 16 december.

Kanye West en het Adidas YEEZY-kamp lijken sneller door zijn silhouetten te branden. Het originele 750-model lijkt alles behalve al gedaan, terwijl de Adidas Yeezy Boost 350 V2 goedkoop zijn hoogtepunt lijkt te bereiken voordat hij plaats maakt voor nieuwere stijlen zoals de Yeezy 700 en Yeezy 500. Enkele interessante updates suggereren echter dat de Adidas Yeezy Boost 350 V2 kopen niet komt pas terug in 2018, maar het brengt een aantal veranderingen met zich mee die Yeezy-fans waarschijnlijk enige tijd zullen kosten om te slikken. Volgens de weergaven van de Yeezy Mafia (geen echte foto's van de schoenen), zal het belangrijkste detail van de SPLY-350 een belangrijke verandering ondergaan, omdat het type-gezicht ingebed in het bovenwerk van de Primeknit nu in een andere hoek staat en een duidelijke nieuwe stijl heeft.

De hype was deze week sterk, aangezien twee van de meest besproken en felbegeerde lijnen in de sneakerwereld nu de krantenkoppen domineerden: de Nike-collectie van Virgil Abloh en de Yidas-schoenen van Kanye. Virgil's "DE TIEN" -collectie was terug in het nieuws omdat een releasedatum en loterijinformatie werd aangekondigd voor retailers over de hele wereld, terwijl Yeezy nieuws maakte met de onthulling van een releasedatum voor de "Beluga 2.0" colorway van de Adidas Yeezy Boost 350 V2 Sale.

Sevens
Аватара
Sevens
Репутация: 0
Сообщения: 121
Зарегистрирован: 05.09.2020
С нами: 8 месяцев 5 дней

#2 Sevens » 01.11.2020, 15:21

Спасибо


Вернуться в «Трудности выбора»

Кто сейчас на форуме (по активности за 15 минут)

Сейчас этот раздел просматривают: 1 гость
Боты: Bing [Bot]