Saucony Azura Zwart Geel Oranje

Описание: Объявления о продаже видеокарт NVIDIA

2s8ye4ra
Автор темы
2s8ye4ra
Автор темы
Репутация: 0
Сообщения: 3
Зарегистрирован: 05.03.2020
С нами: 10 месяцев 17 дней

#1 2s8ye4ra » 05.03.2020, 07:08

Изображение


Voor het eerst sinds 2000 zal Schoenen Saucony Dames de Grid Web runner in zijn oorspronkelijke colorway uitbrengen. Deze iteratie is gekleed in een wit, grijs en blauw kleurenschema. Het heeft een lichtgewicht bovenwerk van mesh met plastic overlays. Afwerking van het ontwerp zijn Saucony branding in een gradiëntvervaging aan de zijkanten en binnenzool bovenop Grid-demping.


Schoenen Saucony Grijs brengt twee nieuwe kleuren uit van hun populaire Jazz-silhouet als onderdeel van hun doorlopende Originals-collectie. Beide paren zijn gekleed in zwart-witte kleuropties gebouwd met premium leer van hoge kwaliteit. Extra details zijn onder meer een gewatteerde kraag en een gehard, geborduurd logo bovenop een duurzame rubberen buitenzool.


De Schoenen Saucony Nieuwe met voedselthema pronkt met wat Saucony een "geroosterd leren bovenwerk" noemt, gecombineerd met "gebroken avocado suède met textuur" en een "voering van rode pepervlokjes". Het merk gaat verder met het thema met de 'Saucamole'-branding op de hielen en avocadobeelden met het Saucony-logo als zaad op de tong en binnenzool.


Oorspronkelijk uitgebracht in 1988, brengt Saucony Azura Zwart Geel Oranje de klassieke Azura in OG-vorm terug om zijn 30e verjaardag te vieren. De loper komt terug in een mix van mesh en suede, terwijl hij een op wit gebaseerd bovenwerk heeft met zowel blauwe als gele accenten. Het toevoegen van een mooi subtiel contrast zijn zwarte hints om de algehele look te voltooien.


https://www.waardefoot.com/

Вернуться в «Продажа»

Кто сейчас на форуме (по активности за 15 минут)

Сейчас этот раздел просматривают: 1 гость