Reebok Instapump Fury Carbon Fiber

Описание: Всё, что не касается видеокарт

gpp059i2_
Автор темы
gpp059i2_
Автор темы
Репутация: 0
Сообщения: 3
Зарегистрирован: 30.11.2019
С нами: 7 месяцев 15 дней

#1 gpp059i2_ » 30.11.2019, 03:17

Изображение


Gemaakt door ontwerper Steven Smith en het Reebok Schoenen 2019 team, plaatst de Fury een kenmerkend op maat gemaakt Pump front-and-center systeem met een krachtige opblaasknop / leegloopklep direct op de tong. Terwijl een eenvoudig zwart gaas wordt gebruikt voor de basis, worden de citron en rode accenten toegepast op het accent van de stijl van de schoen, waarbij alle aandacht wordt gevestigd op de sui generis ontwerpdetails zoals de uitgesneden zijpanelen, de gespleten middenzool en de afgeronde toebox.


Gebruikt om bepaalde Reebok Schoenen Dames energieën te vinden voor een harmonische balans in het leven, toont het kompas een reeks ringen met verschillende attributen / elementen. In overeenstemming met dat idee van bling, of yin-en-yang, ziet elk paar afwisselend zwart en wit - de 40 concentrische ringen van het kompas kunnen worden gezien met witte lijnen op de rechtervoet en met zwarte lijnen op de linkerkant. Deze zwart-witbalans blijft bestaan ​​op het yin-en-yang-symbool van de Instapump, het contrastborduurwerk op de tenen, de tong en de hiel, de binnenzool en op de Taoïstische baguasymbolen op de hiel - deze sneaker zit boordevol culturele symboliek.


DEAL (Chinese sneakerwinkel) sluit zich aan bij Reebok Schoenen Groen om deze samenwerkingsversie van de Reebok Instapump Fury te ontwerpen. Dit keer rond de DEAL x Reebok Instapump Fury is een Chinees magnetisch kompas, ook bekend als een Feng Shui-kompas. Dit wordt gedaan door de Reebok Instapump Fury in een zwart-wit kleurenschema te laten dragen, terwijl ook een niet-passend patroon wordt gegeven. De linkerschoen heeft een wit bovenwerk met zwarte accenten, terwijl de rechterschoenen kiezen voor een zwart bovenwerk met witte accenten. Functies op de schoenen omvatten de grafische details en tekens met de yin-yang-symbolen op de pomp die op de tongen zijn genoteerd.


Reebok Instapump Fury Carbon Fiber silhouet krijgt een colorway die fans van de Los Angeles Lakers zeker zal sussen. Gekleed in Team White / Team Purple en College Gold, ziet de revolutionaire schoen van de jaren '90 de iconische mix van paars en wit op het bovenwerk van neopreen en mesh, terwijl gele hits verschijnen op de onderpanelen, loopzool en ' POMP "luchtuitlaat. Zoals bij alle Instapump Fury-modellen is er onderaan een Graphlite-boogschacht aanwezig voor ondersteuning.


https://www.waardefoot.com/

Вернуться в «Беседка»

Кто сейчас на форуме (по активности за 15 минут)

Сейчас этот раздел просматривают: 1 гость